Advertisement

Oana Roman Insarcinata / PRO TV - Oana Roman a aflat sexul copilului. Cum arata ... - Simteam ca va fi fata.

Oana Roman Insarcinata / PRO TV - Oana Roman a aflat sexul copilului. Cum arata ... - Simteam ca va fi fata.. Oana roman, din nou însărcinată, însă vedeta a fost nevoită să facă avort, din cauza problemelor de sănătate. Oana roman are o relaţie stabilă de 9 luni cu marius, un bărbat pe care îl consideră alesul. Fiica cea mica a lui petre roman este insarcinata! Oana roman are o fetiţă minunată şi se bucură în fiecare clipă de ea, dar parcă ar mai vrea un frăţior sau o surioară pentru micuta isabella. După câteva avorturi şi apropiind vârsta de 40 de ani, bucuria oanei se pare că este.

Petre roman despre oana roman, insarcinata: Repetam in fiecare zi, speram sa facem un dans bun, a marturisit oana roman. Oana roman a dezvaluit ca a aflat ca este insarcinata la inceputul verii, dar a tinut secreta vestea pentru a se asigura ca totul decurge normal in primul trimestru. Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar urma să aducă pe lume bebeluşul iubitului ei, marius, cu 9 ani mai tânăr. Oana roman a dezvaluit ca este insarcinata in trei luni si jumatate si ca se pregateste ca, impreuna cu iubitul sau, sa devina parinti.

Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu - YVE.ro
Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu - YVE.ro from yve.ro
Home star news oana roman, însărcinată? Oana roman este insarcinata in sase luni, insa asta nu o opreste absolut deloc sa fie plina de energie. Publicat pe 4 septembrie 2013. Oana roman nu este complet goală, ci poartă pantaloni și sutien. Nu a acumulat kilograme in plus si este inca foarte activa. Oana roman are o fetiţă minunată şi se bucură în fiecare clipă de ea, dar parcă ar mai vrea un frăţior sau o surioară pentru micuta isabella. Lucrurile au evoluat extrem de rapid, iar vedeta e însărcinată. Se pare ca vedeta este insarcinata in trei luni si jumatate cu primul ei copil.

Lucrurile au evoluat extrem de rapid, iar vedeta e însărcinată.

Nu a acumulat kilograme in plus si este inca foarte activa. Atat de activa, incat a acceptat sa intre in ringul visurilor de la dansez pentru tine, alaturi de iubitul ei am mai fost la 'dansez' acum cativa ani, dar nu eram insarcinata in sase luni! Dezvăluiri dramatice din viața ei. Publicat pe 4 septembrie 2013. Oana roman este insarcinata in sase luni, insa asta nu o opreste absolut deloc sa fie plina de energie. Fiica cea mica a lui petre roman este insarcinata! Am ramas pe la inceputul verii. Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar urma să aducă pe lume bebeluşul iubitului ei, marius, cu 9 ani mai tânăr. Suntem impreuna de aproape noua luni. 227 641 მოწონება · 1799 ადამიანი საუბრობს ამის შესახებ. Oana roman a dezvaluit ca a aflat ca este insarcinata la inceputul verii, dar a tinut secreta vestea pentru a se asigura ca totul decurge normal in primul trimestru. Ea a mărturisit că nu se aştepta să rămână însărcinată, mai ales că în tinereţe a făcut mai multe avorturi. „incepe o noua etapa frumoasa.

„incepe o noua etapa frumoasa. 'trebuie sa isi continue cariera, dar sunt sigur ca va fi o mama minunata'. Oana roman a declarat recent ca e insarcinata. Simteam ca va fi fata. Oana roman a anunta marti, in cadrul emisiunii la maruta ca este insarcinata cu iubitul ei, marius.

Oana Roman, în ringul de la "Dansez pentru tine ...
Oana Roman, în ringul de la "Dansez pentru tine ... from static.eva.ro
Oana roman a publicat pe facebook o poză inedită, în care își arată burtica de femeie însărcinată. Home » oana roman insarcinata. Oana roman şi iubitul ei marius se pregătesc să devină părinţi. Fiica lui petre roman a făcut anunțul în cadrul unei emisiuni televizate, alături de marius, iubitul ei de 9 luni. Nu a acumulat kilograme in plus si este inca foarte activa. Am ramas pe la inceputul verii. Oana roman, din nou însărcinată, însă vedeta a fost nevoită să facă avort, din cauza problemelor de sănătate. Oana roman a dezvaluit ca este insarcinata in trei luni si jumatate si ca se pregateste ca, impreuna cu iubitul sau, sa devina parinti.

Oana roman şi iubitul ei marius se pregătesc să devină părinţi.

227 641 მოწონება · 1799 ადამიანი საუბრობს ამის შესახებ. Oana roman, din nou însărcinată, însă vedeta a fost nevoită să facă avort, din cauza problemelor de sănătate. Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar urma să aducă pe lume bebeluşul iubitului ei, marius, cu 9 ani mai tânăr. Fiica cea mica a lui petre roman este insarcinata! Lucrurile au evoluat extrem de rapid, iar vedeta e însărcinată. Oana roman si iubitul sau, marius, vor. O sa dansam un vals, o sa fie ceva simplu. Oana roman, nevoită să facă întrerupere de sarcină. Repetam in fiecare zi, speram sa facem un dans bun, a marturisit oana roman. Oana roman şi iubitul ei marius se pregătesc să devină părinţi. A fost clar de la început că acest copil e binevenit, a spus oana roman. Vedeta a dat marea veste in direct in emisiunea la maruta! Home star news oana roman, însărcinată?

Oana roman si iubitul sau, marius, vor. 'trebuie sa isi continue cariera, dar sunt sigur ca va fi o mama minunata'. Oana roman şi iubitul ei marius se pregătesc să devină părinţi. Fiica lui petre roman a văcut avort, în urmă cu două săptămâni, scrie libertatea. Oana roman a anunta marti, in cadrul emisiunii la maruta ca este insarcinata cu iubitul ei, marius.

Oana Roman, insarcinata in 6 luni, vine la "Dansez pentru ...
Oana Roman, insarcinata in 6 luni, vine la "Dansez pentru ... from image.stirileprotv.ro
Oana roman si iubitul sau, marius, vor. La cei 37 de ani, oana roman isi implineste visul de a deveni mama. Atat de activa, incat a acceptat sa intre in ringul visurilor de la dansez pentru tine, alaturi de iubitul ei am mai fost la 'dansez' acum cativa ani, dar nu eram insarcinata in sase luni! Oana roman este insarcinata in sase luni, insa asta nu o opreste absolut deloc sa fie plina de energie. Am ramas pe la inceputul verii. Am mai fost la 'dansez' acum cativa ani, dar nu eram insarcinata in sase luni! Publicat pe 4 septembrie 2013. „incepe o noua etapa frumoasa.

Oana roman, din nou însărcinată, însă vedeta a fost nevoită să facă avort, din cauza problemelor de sănătate.

Oana roman a publicat pe facebook o poză inedită, în care își arată burtica de femeie însărcinată. Suntem impreuna de aproape noua luni. Oana roman nu este complet goală, ci poartă pantaloni și sutien. Fiica lui petre roman a făcut anunțul în cadrul unei emisiuni televizate, alături de marius, iubitul ei de 9 luni. Oana roman a declarat recent ca e insarcinata. Oana roman şi iubitul ei marius se pregătesc să devină părinţi. Oana roman a făcut furori pe rețelele de socializare unde a publicat o fotografie devenită virală, în urmă cu câteva zile cu ocazia zilei fericirii. Oana roman are o fetiţă minunată şi se bucură în fiecare clipă de ea, dar parcă ar mai vrea un frăţior sau o surioară pentru micuta isabella. Oana roman si iubitul sau, marius, vor. Vedeta a dat marea veste in direct in emisiunea la maruta! Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar urma să aducă pe lume bebeluşul iubitului ei, marius, cu 9 ani mai tânăr. Fiica cea mica a lui petre roman este insarcinata! Atat de activa, incat a acceptat sa intre in ringul visurilor de la dansez pentru tine, alaturi de iubitul ei am mai fost la 'dansez' acum cativa ani, dar nu eram insarcinata in sase luni!

Oana roman are o fetiţă minunată şi se bucură în fiecare clipă de ea, dar parcă ar mai vrea un frăţior sau o surioară pentru micuta isabella oana roman. Mai mult, cei doi au de gând să facă şi o nuntă mare după ce bebele va veni pe lume.

Posting Komentar

0 Komentar