Advertisement

Burak Yılmaz Beşiktaş - Filip Holosko Burak Yilmaz Cok Buyuk Futbolcu Goal Com - Ölürüm demiştim, az kalsin ölüyordum!

Burak Yılmaz Beşiktaş - Filip Holosko Burak Yilmaz Cok Buyuk Futbolcu Goal Com - Ölürüm demiştim, az kalsin ölüyordum!. Trtspor'a konuşan burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde: 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Hangi takıma giderlerse, beşiktaş'a göre şampiyonluk şansını yüzde 30 arttırırlar. Biz beşiktaş'ız, savaşmaya devam edeceğiz. Beşiktaş'ta dün transfer konusunda hareketli saatler yaşandı.

40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). Trabzonspor burak yilmaz'in bedeli̇ni̇ açikladi trabzonspor, burak yılmaz transferinde beşiktaş'ın fesih bedeli olarak 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyeceğini açıkladı. Fransız ekibi lille'in yaptığı teklifi değerlendirmek isteyen burak yılmaz, beşiktaş yönetiminden alacaklarına karşılık bonservisini talep etti. Trabzonspor ile bağları koparan golcü oyuncu burak yılmaz, resmen beşiktaş'ta! Trabzonspor'da 3 sarı kart gören burak yılmaz, beşiktaş'ta ilk, toplamda 4.

Burak Yilmaz Atiyor Besiktas Kazaniyor Son Dakika Spor Haberleri
Burak Yilmaz Atiyor Besiktas Kazaniyor Son Dakika Spor Haberleri from i4.hurimg.com
Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Beşiktaş, burak'ın bonservisi için trabzonspor'a 1 milyon euro bonservis bedeli . Trabzonspor, kadro dışı bıraktığı burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Burak yılmaz beşiktaş haberleri sayfasında burak yılmaz beşiktaş ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son dakika haberlerini okuyabilirsiniz. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Beşiktaş sezonun ikinci yarısı öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Biz beşiktaş'ız, savaşmaya devam edeceğiz.

Burak yılmaz'a muhtaç mı beşiktaş?

Trabzonspor'dan alacağı olan 3 milyon euro'dan vazgeçen burak yılmaz, önümüzdeki 6 ay için beşiktaş'tan 1.2 milyon euro alacak. Transfer döneminin sona ermesine günler kala beşiktaş cephesinde hareketli günler yaşanıyor. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. Trabzonspor'un yıldız forveti burak yılmaz, geçen günlerde takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor burak yilmaz'in bedeli̇ni̇ açikladi trabzonspor, burak yılmaz transferinde beşiktaş'ın fesih bedeli olarak 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyeceğini açıkladı. Burak yılmaz'a muhtaç mı beşiktaş? Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Kamuoyunun bilgisine duyurulur. burak yılmaz'dan ilk açıklama geldi. Bu istek üzerine flaş bir gelişme yaşandı beşiktaş, 32 yaşındaki oyuncuyla el sıkıştı.

Burak yılmaz beşiktaş haberleri sayfasında burak yılmaz beşiktaş ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son dakika haberlerini okuyabilirsiniz. Beşiktaş, burak'ın bonservisi için trabzonspor'a 1 milyon euro bonservis bedeli . Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Trabzonspor'dan alacağı olan 3 milyon euro'dan vazgeçen burak yılmaz, önümüzdeki 6 ay için beşiktaş'tan 1.2 milyon euro alacak. Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı.

Burak Yilmaz Ikinci Doneminde Besiktas I Tasidi Ntvspor Net
Burak Yilmaz Ikinci Doneminde Besiktas I Tasidi Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
Kamuoyunun bilgisine duyurulur. burak yılmaz'dan ilk açıklama geldi. Hangi takıma giderlerse, beşiktaş'a göre şampiyonluk şansını yüzde 30 arttırırlar. Lille'in sportif direktörü var, campos. Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Trtspor'a konuşan burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde: Ölürüm demiştim, az kalsin ölüyordum! 40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). Burak yılmaz beşiktaş haberleri sayfasında burak yılmaz beşiktaş ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son dakika haberlerini okuyabilirsiniz.

Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak.

Burak yılmaz, beşiktaş kariyerinin bu bölümünde 15 maçta 11 gol kaydetti. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Trabzonspor ile bağları koparan golcü oyuncu burak yılmaz, resmen beşiktaş'ta! Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Trabzonspor, golcü ouncuyla ilgili ilk resmi açıklamayı kap'a yaptı. Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. 40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). Trtspor'a konuşan burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde: Siyah beyazlılar burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Trabzonspor'da 3 sarı kart gören burak yılmaz, beşiktaş'ta ilk, toplamda 4. Hangi takıma giderlerse, beşiktaş'a göre şampiyonluk şansını yüzde 30 arttırırlar. Ayrıca beşiktaş'ın, burak yılmaz'a belli bir miktar imza parası da vereceği gelen bilgiler arasında. 2) burak yılmaz'dan başka oyuncu yok mu?

Tecrübeli golcü fransa'nın yolunu tutacak. Siyah beyazlılar burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Ölürüm demiştim, az kalsin ölüyordum! Lille'in sportif direktörü var, campos. Transfer döneminin sona ermesine günler kala beşiktaş cephesinde hareketli günler yaşanıyor.

Burak Yilmaz Png Render Besiktas Album On Imgur
Burak Yilmaz Png Render Besiktas Album On Imgur from i.imgur.com
Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Trabzonspor burak yilmaz'in bedeli̇ni̇ açikladi trabzonspor, burak yılmaz transferinde beşiktaş'ın fesih bedeli olarak 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyeceğini açıkladı. Burak, takım arkadaşlarıyla da vedalaştı. Lille'in ilgilendiği bilinen burak yılmaz'ın, beşiktaş'tan alacaklarının yarısı karşılığında kulüpten bonservisini talep ettiği öğrenildi. Bu kart sonrasında burak yılmaz, gelecek hafta antalyaspor deplasmanında oynama şansını kaybetti. Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. Transfer döneminin sona ermesine günler kala beşiktaş cephesinde hareketli günler yaşanıyor. Öte yandan beşiktaş ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak futbolcu, siyah beyazlılardan yıllık 2.2 milyon euro ücret alacak.

Biz beşiktaş ve şenol güneş bir olup başardıkça, bu haksızlığa da karşı çıkmış oluyoruz.

Trtspor'a konuşan burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde: Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Transfer döneminin sona ermesine günler kala beşiktaş cephesinde hareketli günler yaşanıyor. Burak yılmaz'a muhtaç mı beşiktaş? Fransız ekibi lille'in yaptığı teklifi değerlendirmek isteyen burak yılmaz, beşiktaş yönetiminden alacaklarına karşılık bonservisini talep etti. Trabzonspor'un yıldız forveti burak yılmaz, geçen günlerde takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Bu kart sonrasında burak yılmaz, gelecek hafta antalyaspor deplasmanında oynama şansını kaybetti. Burak yılmaz, beşiktaş kariyerinin bu bölümünde 15 maçta 11 gol kaydetti. Burak, takım arkadaşlarıyla da vedalaştı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın beşiktaş a.ş.'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62.

Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı burak yılmaz. Lille'in sportif direktörü var, campos.

Posting Komentar

0 Komentar